Body in Shape Maastricht

Get your Body in Shape

Per 1 maart 2013 hebben wij diverse werkgevers gecontracteerd om samen met ons van de bedrijfsfitnessregeling gebruik te maken.

Wat betekent dit voor U;

U kunt ons gaan betalen via uw werkgever, het bedrag van het abonnement wordt maandelijks van Uw (bruto)salaris ingehouden waardoor U een belastingvoordeel heeft van 37-50% afhankelijk van uw jaarinkomen. U werkgever stort het netto maandtarief dan op onze rekening.

Alle administratie loopt via uw werkgever en Benvitaal (dit is een organisatie die de arbeidsvoorwaarden van diverse werkgevers regelt).

Indien U wilt deelnemen aan de bedrijfsfitnessregeling, kunt U zich aanmelden op het Benefitsplein van Uw werkgever. Hier kunt U ook terecht voor meer informatie over de bedrijfsfitnessregeling. Nadat U zich heeft aangemeld dient Uw werkgever  de aanmelding goed te keuren. Daarna ontvangt U per mail een bevestiging met de startdatum en informeert benVitaal Body in Shape.  Lukt dat niet bel dan met BenVitaal tel 043 306 8066.

Inmiddels is Body in Shape een samenwerking aangegaan met diverse werkgevers. Informeer bij onze medewerkers of U werkgever er ook bij is.

Mocht U een andere werkgever hebben dan kunt U bij ons een formulier krijgen om een aanvraag in te dienen voor samenwerking met Uw werkgever.

Tevens zijn wij een samenwerking aangegaan met Bedrijfsfitness Nederland en Intenz gezondheidsplan.